Σεμινάριο Πρόσωπο με Πρόσωπο Επικοινωνίας

 

Με δεδομένα ότι η απρόσκοπτη επικοινωνία προϋποθέτει τη συμφιλίωση ανάμεσα στη μεγάλη ιδέα που έχουμε για τον εαυτό μας και τη μικρή που έχουμε για τους άλλους το πρόγραμμα:

 

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ

  • - Στα άτομα της λεγόμενης «πρώτης γραμμής» των επιχειρήσεων περιλαμβανομένων υπεύθυνα για την επικοινωνία με τον πελάτη, (πωλητές, γραμματείς, υπεύθυνους υποδοχής κ.α.)
    - Στους υπεύθυνους Δημοσίων Σχέσεων καθώς και
    - Στα ηλικιακά νέα άτομα που βρίσκονται στο στάδιο της αναζήτησης εργασίας.

 

ΣΤΟΧΟΣ

Στόχος του σεμιναρίου είναι η βελτίωση των επικοινωνιακών δεξιοτήτων των συμμετεχόντων στη λεκτική και την εξωλεκτική τους καθημερινή επαγγελματική και κοινωνική επικοινωνία.

 

ΕΝΟΤΗΤΕΣ ΥΛΗΣ

 

Το σεμινάριο υποστηρίζεται από το 304 σελίδων βιβλίο του εισηγητή «Επειδή ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΜΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ» που μέσα από παραδείγματα και τεστ, αναπτύσσεται ο ρόλος και το ειδικό βάρος των 4 παραμέτρων της ανθρώπινης επικοινωνίας που είναι:

1. Η εξωτερική μας εμφάνιση. Είμαστε ότι φαινόμαστε. Το σώμα μας, το πρόσωπο, η οσμή και η ένδυσή μας στέλνουν μέσα σε όχι λιγότερο από 2’’ το πρώτο μας μήνυμα.
2. Η γλώσσα του σώματος μας. Ο αδίστακτος αυτός καταδότης των συναισθημάτων μας, που εκτός του ότι προηγείται της σκέψης μας δεν μπορεί να πει ψέματα.
3. Το φωνητικό μας ΕΓΩ. Η αόρατη αυτή carte-visit, που προδίδει τόσο την ψυχολογική μας κατάσταση την ηλικία και την κοινωνική μας τάξη.
4. Η λεκτική μας δεινότητα. Όπως αυτή εκφράζεται μέσα από τη ρητορική που ως η τέχνη του λόγου, συνδέει το δικό μας εγώ με το εγώ του άλλου

 

ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ

Δρ ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΙΣ
Διδάκτωρ του Οικονομικού
Πανεπιστημίου Βιέννης – Συγγραφέας

 

ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

10 ώρες

 

ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟΥ

18/03/2019 & 20/3/2019 

 

 

Φόρμα Ενδιαφέροντος